Vi har utvecklat vårt kassasystem Ancon Guest sedan 1998 genom en nära samverkan med våra kunder. Tillsammans har vi utvecklat många lösningar som är mycket specifika för restaurangbranschen. Ancon Guest erbjuder er ett stabilt och snabbt kassasystem som är enkel att använda trotts alla tusentals funktioner som finns under skalet.

Oavsett om du är ny i branschen eller van med ett gammalt kassaregister så krävs det ingen datorvana för att använda programmet och det räcker med några minuters ”utbildning” innan personalen lärt sig arbeta med systemet. Du väljer bord, notor och artiklar genom att peka direkt på skärmen.

Vi paketerar vår mjukvara tillsammans med driftsäker hårdvara och tillhandahåller på det viset ett tillförlitlig kassasystem som effektiviserar och förenklar för er.

Skulle ni behöva hjälp eller utbildning finns vi tillgängliga dygnet runt, året runt. Se längst ner för en sammanställning av de vanligaste funktionerna i kassasystemet.

Ancon Kassasystem – Made in Sweden

Vi på Ancon har varit igång sedan 1984. För 18 år sedan började vi utveckla mjukvara för restaurangsystem/kassasystem – och vi håller på än idag. Med en egen utvecklingsavdelning kan vi erbjuda er flexibla system, utformade utefter era specifika behov.

Vi drivs av passion att skapa lösningar som effektiviserar och förenklar för er. Våra system skall vara en tillgång och oerhört enkla att använda.

För- & Efternamn *

E-postadress *

Ditt telefonnummer *

Meddelande Beskriv med några ord din verksamhet

Skicka in din intresseanmälan, vi återkommer inom 24 timmar.

Ancon Guest säljs i olika paket, som innehåller så kallade moduler. Detta för att du skall kunna skräddarsy programmet just för din verksamhet.
Paketen är Bas och Pro. Bas är utformat för barer och caféer. Pro är byggt för restauranger där man har behov av att hantera bord, skriva ut köksbongar, fakturera mm.

ModulBasPro
BarförsäljningIngårIngår
Tidsrapportering & PersonalliggareIngårIngår
StatistikIngårIngår
LagerhanteringIngårIngår
FaktureringsunderlagIngårIngår
KundregisterIngårIngår
BongningIngårIngår
RabattmatrisIngårIngår
StamgästkontoIngårIngår
SvinnhanteringIngårIngår
Utländsk valutaIngårIngår
Grafisk bordskartaValbarIngår
BordsreservationValbarIngår
BordsserveringValbarIngår
DirektfaktureringValbarIngår
BackofficeIngårIngår
Integrerad kortbetalningValbarValbar
Koppling till bokföringsprogramValbarValbar
Koppling till schemaprogramValbarValbar
Zapper mobilbetalningarValbarValbar

Alla våra system innehåller en personalliggare som är godkänd av Skatteverket. Samtliga användare får ett ID som de via kassadatorn skall använda för att stämpla in och ut. Som ett komplement har vi tagit fram en instämplingsplatta som kan hängas upp vid personalentrén eller annan önskvärd plats.

Med hjälp av instämplingsplattan blir det enklare för personal att stämpla in samtidigt som kassasystemen inte blir blockerade.

Med vårt mobila kassasystem kan ni enkelt ta upp beställning vid gästens bord. Med en knapptryckning kan ni bonga in beställningen till köket. Ett obegränsat antal handenheter kan kopplas till restaurangsystemet, genom att mata in beställningarna direkt i en handdator får kunden snabbare service och serveringspersonalen spar tid.

Ni kommer varje månad att spara många kilometer och många timmars arbete.

Via vårt webbaserade backoffice kan du hantera dina restauranger, kassor, personal samt följa försäljningen i realtid.

Web BackOffice lanserades i vår nya plattform, Ancon G2.