Över 1200

Kunder i norden

100% passionerad

Utveckling i Sverige

Support 24/7

365 dagar om året

Kortinlösen

Kortinlösen från Ancon

I ett steg att hjälpa sina kunder ytterligare lanserar Ancon AB  ett förmånligt kortinlösen i samarbete med en av världens största inlösare, Elavon.

Genom att erbjuda inlösenavtal kan vi hjälpa våra kunder att sänka sina kostnader.

Ett inlösenavtal också kallat kortinlösen är förutsättning för att en verksamhet skall kunna ta betalt via betalkort. Generellt har de flesta kortinlösen via sin bank. Kortinlösen är det som reglerar hur mycket varje korttransaktion kostar för verksamheten.

Många av våra kunder har inte förhandlat kostnaden med sin nuvarande inlösare, det resulterar i att de betalar för mycket pengar per transaktion. Därtill är det många som missar skillnaden mellan debit- och kreditkort. Kreditkorten brukar bli en dyr historia om man inte är duktig på att förhandla.

Ancon tar sedan förste april 2015 emot beställningar på inlösenavtal. Samarbetspartnern Elavon har över 30 års erfarenhet i branschen och är en av världens största inlösare.

 

Förslag på nytt inlösenavtal:

Ring 0523-131 00 eller fyll i formuläret nedan. Vi återkommer till er med ett förslag på en förhoppningsvis mer gynnsam prisbild. Vänligen ge så mycket information som möjligt, det gör det enklare för Elavon att räkna ut en prisnivå för just er.

Ancon Kortinlösen

Företagsnamn (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

Total omsättning på kort (kr)

Snittnota (kr)

Antal % kreditkort

Antal % utländska

Bifoga månadsavi från nuvarande inlösenavtal*

* = genom att bifoga månadsavi besvaras samtliga frågor ovan