Valet av kortterminal är viktigt, det finns många aktörer och modeller. Beroende på din verksamhet ser behoven annorlunda ut. Behöver du snabba betalningar i barmiljö? Betalning vid gästens bord?

Vi hjälper er med allt från inlösenavtal till beställning av kortterminaler. Vi hjälper er givetvis med att koppla ihop terminalen med kassasystemet från Ancon. Uppstår frågor eller problem så kan ni nå oss, dygnet runt, året runt.

Är du osäker på vilken terminal som är bäst för er? Kontakta oss.

Nets iWL250

För- & Efternamn *

E-postadress *

Ditt telefonnummer *

Meddelande Beskriv med några ord din verksamhet

Skicka in din intresseanmälan, vi återkommer inom 24 timmar.

NFC

NFC är framtidens lösning för betalningar. Låt mobilen eller kortet sväva framför terminalen, istället för att behöva sätta i kortet.

Chip Xpress

Chip Xpress är en teknik som möjliggör snabbare betalningar upp till en viss summa(vanligtvis 250kr/köp). Dessa betalningar går snabbare då kunden ej behöver ange sin PIN-kod.

En bra lösning för lunchrestauranger, entrékassor, caféer med flera som behöver beta av köer snabbare.

QuadPay

Med QuadPay kan ni koppla in flera terminaler till ett kassasystem, en bra lösning för verksamheter som behöver ta betalt av flera gäster på en och samma gång, till exempel nattklubbar eller lunchrestauranger.

Exempelvis kan ni ta betalt på nota 1, skicka beloppet till terminal 1. Samtidigt som den gästen betalar kan ni ta betalt på nota 2 och skicka till terminal 2.

QuadPay kommer i Ancon G2.

En kortterminal måste kopplas mot ett aktivt inlösenavtal, detta reglerar er avgift för korttransaktioner.

I och med vår stora kundbas har vi tillsammans med Elavon tagit fram ett förmånligt inlösenavtal.