Med vår iOS servitörsapp utvecklad för Apples bärbara enheter (iPod Touch/iPad/iPhone) kan ni enkelt ta upp beställning vid gästens bord. Med en knapptryckning kan ni bonga in beställningen till köket. Ett obegränsat antal handenheter kan kopplas till restaurangsystemet, genom att mata in beställningarna direkt i en handdator får kunden snabbare service och serveringspersonalen spar tid. Ett mobilt kassasystem.

Ni kommer varje månad att spara många kilometer och många timmars arbete.

Servitörsappen kan nyttjas på många olika sätt, både ute vid borden men också som en bongkassa fastmonterat ute på restauranggolvet. Kontakta oss så skall vi hjälpa er hitta rätt lösning.

Servitörsapp

Vilken Servitörsapp är för dig?

Vi har två olika typer av servitörsappar. Dels vår app för Apple iOS (iPod Touch/iPad/iPhone) som är en enkare app utformad för att bonga beställningar från gästens bord.

För de kunder med mer avancerade behov kan vi skräddarsy vårt ordinarie PC-baserade kassasystem på en bärbar enhet. Fördelen med denna lösning är att ni då får tillgång till all funktionalitet som finns i ordinarie system.

Kontakta oss så berättar vi mer!

För- & Efternamn *

E-postadress *

Ditt telefonnummer *

Meddelande Beskriv med några ord din verksamhet

Skicka in din intresseanmälan, vi återkommer inom 24 timmar.

Tack vare de mobila enheterna med vår iOS app kan ni effektivisera genom att ta order vid gästens bord och bonga direkt till köket. Allt ni knappar in på enheten sparas till ordinarie kassasystemet i realtid.

Effektivisera ytterligare. Tillsammans med vår mobila kortterminal kan ni också ta betalt vid bordet. Kortterminalen är kopplad till kassasystemet och skriver ut kassakvitto samt stänger notan, automatiskt.

Fantastiskt, ni kan ta upp beställning vid bordet samt ta betalt – utan att använda huvudkassan!

Sugen på att testa? Ladda ner appen via Apple App Store, klicka här.

För att testa gör såhär:

  1. Fyll i formuläret nedan för att få en inloggningskod till appen.
  2. Ladda ner appen via Apple App Store, klicka här.
  3. Vill du testa mot ditt ordinarie Ancon system? Kontakta säljavdelningen via: 0523-131 00

För- & Efternamn *

E-postadress *

Ditt telefonnummer *