5 situationer varje krögare känner igen sig i!

Har du också klagat över låga marginaler, kockar som slutar med kort varsel och stora sällskap som vill betala var för sig? Vi vet vad du menar! Här har vi samlat en lista på 5 saker som kan skita sig på en restaurang. Känner du igen dig?

Read more

Dunkin Donuts väljer Ancon

Som ett steg i Dunkin Donuts expansionsfas i Sverige inleder den internationella kafékedjan ett samarbete med Ancon. Genom smidiga integrationer till Personalkollen och ekonomisystemet Fortnox kommer kassasystemet Ancon G2 att underlätta administration och den dagliga driften åt Dunkin Donuts.

Read more

3 anledningar att digitalisera din restaurang

Nya funktioner växer fram i takt med att marknaden digitaliseras – och argumentet “vi har alltid jobbat så här” börjar få konkurrens. Vad sägs om att slippa krångla med bokföringen och följa försäljningssiffrorna från hängmattan i trädgården istället? Är det möjligt att göra det och på samma gång öka omsättningen? Svaret är ja! Här ger vi dig 3 anledningar att digitalisera din restaurangverksamhet .

Read more

Så blev restaurangkedjan Neko Group 50 % snabbare

I det här caset får du följa Neko Group – en asiatisk restaurangkedja med målet att finnas i alla shoppingcenter i Stockholm. Det var på grund av planerna på att expandera som Nekos ägare Jacky Chen bestämde sig för att byta till Ancons kassasystem G2. Idag har de sex restauranger (och fler ska det bli!), den största i Mall of Scandinavia.

Read more

Varför diffar kassan?

Trött på att krångla med dagsavslut som inte går ihop? Vi också. Att undvika att kassan diffar helt och hållet kan vara en omöjlighet. Men man kan dämpa symptomen för att lindra skadan – så här!

Read more

2 år gammalt kassasystem? Därför ska du uppdatera!

Har du verkligen det bästa kassasystemet för din verksamhet? Eller – har du ett omodernt system som, utan att du vet om det, kostar dig kunder och bromsar företagets utveckling? Här berättar vi mer om varför du behöver uppdatera ditt kassasystem.

Read more

Högre snittnotor med rätt kassasystem

Hur ökar man försäljningen i sin restaurang? Genom att ta betalt snabbare, minska köerna och skaffa verktyg för smidigare merförsäljning – bland annat! Här går vi igenom hur du kan effektivisera (och digitalisera) dig till högre snittnotor.

Read more

Vad gör du om kassan kraschar?

Alla som någon gång jobbat i en restaurang kan nog känna igen sig i paniken som uppstår när kassan plötsligt kraschar. Historiken står på noll och kunderna börjar röra sig mot dörren. Vad gör man när det inte går att ta betalt längre? Vi delar med oss av våra tips!

Read more

Ny version av Ancon G2

Nu är det dags för en ny version av Ancon G2 som innehåller mängder av nya funktioner och förbättringar. Läs gärna igenom detta text för att ta del av hur den nya versionen kan hjälpa er.

Read more