Över 1200

Kunder i norden

100% passionerad

Utveckling i Sverige

Support 24/7

365 dagar om året

Om Ancon

Ancon och vår passion

Måhända att passion är ett uttjatat ord som ofta används i samband med reklam. Men det betyder så mycket, det betyder allt. I alla fall för oss på Ancon. För visst är det så, passion driver utvecklingen framåt. Passion föder innovation, den får oss att utmana gränser, ifrågasätta, förbättra och ge det lilla extra.

En restaurang som drivs av en passionerad krögare når allt som oftast framgång. Noggrant utvalda råvaror, avsmakad meny, talangfylld personal och ett tydligt koncept.

Precis så är det att utveckla mjukvara till dessa krögare. 2015 accelererade vi utvecklingen av vår kommande produkt. Noggrant har vi valt ut den bästa tekniken, gänget som bygger är kompetenta och dedikerade. Vi har definierat projektets mål och delmål, vi vet vart vi ska. Vi sneglar inte på hur andra har gjort det, vi har istället ställt frågan till våra kunder och oss själva, hur borde det vara?

Produkten, Ancon G2 är på väg att bli fenomenal och det genom världens bästa ingrediens, passion.

När är vi klara? Aldrig. Vi slutar aldrig utveckla, men produktens första och enklaste version kommer nå marknaden under kvartal två i år. Därefter kommer den utvecklas för att infria alla våra kunders behov. Vi har en rekordstor utvecklingsavdelning men jag låter projektet ta den tid som behövs, när något stressas fram blir det sällan av hög kvalité. Jag ser fram emot de kommande åren, vi ser möjligheten att utveckla något exceptionellt och vi kommer ta den.

PS. Superlativ, det är min grej. Allt eller inget!

// Mikke
VD, Ancon AB

Mikke Hermansson

“Vi vill vara krögarens bästa vän. Vi vill hjälpa till att erbjuda hög service till gästen och öka lönsamheten