Kunder

Lennart och Bror väljer Ancon

Köttbutiken Lennart och Bror som drivs av Rasmus Ek och Fritjof Andersson har snabbt blivit ett naturligt inslag i många Stockholmares hjärtan, inklusive undertecknads. I takt med att fler och fler slog upp ögonen för vad som startade som den delibutik började fokus även gå mot att ha servering på plats. Numera är det båda delarna, sväng in på vägen hem från jobbet, köp med dig en hängmörad entrecôte samtidigt som du tar dig en öl. Även lunch och middagar serveras i en häftig miljö med fina styckdetaljer.

När fokus gick mot restauranghållet upptäckte Rasmus att behovet av ett bra restaurangsystem blev mer och mer tydligt. Efter rekommendationer valde de att arbeta med Ancon G2. Dels kommer restaurangen att underlättas på grund av ett bra bongsystem men även genom att kunna ta betalt ute vid bordet med hjälp av TablePay-terminaler. Den personliga servicen är otroligt viktig för Rasmus och Fritjof varav detta blev en väldigt bra och smidig lösning!

Då vårt Stockholmskontor ligger placerat ca 100 meter från restaurangen är det inte alls omöjligt att ni springer på någon av oss där, ett nytt favoritställe! Vi önskar Lennart och Bror all lycka till på resan och vi är glada över att kunna hjälpa till!

Kolla gärna in Lennart och Bror på Facebook.

Bra läsning? Rekommenderade inlägg