Nyheter

Mikke Hermansson ny VD för Ancon AB

Mikke-Hermansson-VD-AnconFrån och med förste mars tar Mikke Hermansson över som VD för Ancon AB i Lysekil. Avgående VD Göran Annebäck kommer vara fortsatt aktiv i form av strategisk rådgivare och styrelseordförande för Ancon AB.

– Genom rekrytering av ny VD kan vi tillföra bolaget energi och vidareutveckla Ancon. Vi delar en gemensam målsättning om framtida tillväxt för bolaget, säger Göran Annebäck som grundade bolaget för 30 år sedan och äger samtliga aktier i Ancon AB.

Mikke Hermansson rekryterades under 2014 som försäljningschef. Tidigare har Mikke arbetat som projektledare och försäljningschef för bolag i Västsverige.

– Ancon är ett välskött bolag med ett starkt varumärke, duktig personal och stor potential. Min målsättning är att investera i vår försäljningsorganisation och utveckla våra produkter till att bli marknadsledande på kassasystem för restaurang och butik, kommenterar Ancons tillträdande VD.

– Vi behöver utöka vår personalstyrka och kommer under våren annonsera efter systemutvecklare och säljare, fortsätter Mikke Hermansson.

Ancon AB är helhetsleverantör av PC-baserade kassasystem med egen utveckling av mjukvara. Idag arbetar 14 personer på Ancons huvudkontor i Lysekil. Ancon AB har sedan år 2000 levererat cirka 2500 kassasystem runt om i Sverige.

För ytterligare information, kontakta Mikke Hermansson via 0523-131 00 eller mikke@ancon.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bra läsning? Rekommenderade inlägg