Kassasystemet i världsklass Ett kassasystem i världsklass

Vi går all-in på att förenkla och hjälpa dig som krögare. Kassasystem, expresskassor och automatisk administration. Välkommen till vår värld, välkommen till Ancon.

Varför G2? Leta inte längre! Detta är den bästa lösningen

Ancon G2 är en onlineplattform bestående av kassasystem, expresskassor, smarta kortterminaler och andra produkter som hjälper er att öka servicen till era gäster och få vardagen på restaurangen att flyta på bättre. De lokala enheterna skickar all sin information till Internet, så att all administration kan ske via webbläsaren, på datorn eller i mobilen – smidigt!

Vi har arbetat med kassasystem för restauranger sedan 1998 så vi vill påstå att vi förstår er vardag. Vi förstår vad fem minuters driftproblem innebär. 2015 påbörjade vi utvecklingen av vår nya plattform, Ancon G2. Vi har fokuserat på driftsäkerhet, enkelhet och moderna lösningar. Vad sägs om att följa försäljningen i realtid via mobilen? All administration sker via vårt webbaserade backoffice, snabbt och enkelt – överallt.

Kassasystemet är skräddarsytt för just restaurangbranschen. Oavsett om ni driver en klassisk al á carte med bordsservering eller en pub med fokus på att kränga bärs över disk, så har vi utvecklat funktioner i systemet som snabbar upp, förenklar och förbättrar er service till gästen.

Boka kostnadsfri demo! Kontakta oss

Våra produkter Sälj automatiskt, med expresskassan!

Vad sägs om en medarbetare som kan jobba dygnet runt, är aldrig sjuk och är en expert på merförsäljning? Visst låter det fantastiskt, men vänta – det blir bättre. Medarbetaren kostar enbart 80kr/dag, säg hej till din nya expresskassa.

Expresskassan utseende anpassas för att passa ert varumärke. Ni placerar ut era önskade artiklar på menyn och bygger upp snygga flöden som guidar er gäst genom den digitala köpupplevelsen. Med Ancon G2 Express kan ni själva anpassa, designa och ändra allt via webbläsaren.

Genom att erbjuda er gäst något extra innan betalning kan ni enkelt öka snittnotan. Vi har ofta sett en ökad snittnota på 5-20% hos våra kunder som kör expresskassor.

Läs mer om vår expresskassa

Mobil kortterminal och kortdragare

Vår vision Smarta betalningar, på dina villkor

Multipay

Koppla flera kortterminaler till en och samma kassa. Tryck på kort i kassan, välj sedan vilken kortterminal du vill skicka summan till. Medans gästen betalar i kortterminalen kan du ta upp en ny order i kassan och skicka till andra kortterminalen. Ökad genomströmning i kassan, snabbare service och ökade intäkter. Detta fungerar både med mobila och kabelansluta kortterminaler.

TablePay

Plocka upp en bordsnota till den mobila kortterminalen ute vid gästen. Du kan skriva ut förhandsnota på plats vid bordet samt även ta betalt. När betalningen går igenom skrivs ett kassakvitto ut på kortterminalen och notan stängs i kassan – minska springet, öka servicen och spara tid.

Stationära terminaler Mobila terminaler

Förut var problemet att kön var för lång, nu är problemet att vi inte har tillräckligt många sittplatser!

Jacky – Neko Group

Läs mer
Så minskade Kajsas fisk köerna med nytt bongsystem

Efter bytet till Ancon har Kajsas fisk effektiviserat arbetet i restaurangen, minskat köerna och fått bättre koll på försäljningen

Öiving – Kajsas Fisk

Läs mer

Våra produkter Ett avancerad bongsystem

Ta hjälp utav digitala bongskärmar för att öka effektiviteten och snabba upp service. Funktionaliteten i skärmarna kan anpassas utefter ert önskade flöde oavsett om ni är en bar som skakar drinkar eller om ni är en fastfood restaurang.

Vid bongning från kassor, expresskassor och tablets så dyker bongar upp på skärmar i köket, här kan personal klarmarkera beställningen och meddela detta ut till gäst eller servispersonal. Snabbt, smidigt och modernt.

Läs mer om våra Bongskärmar

Vår vision Styr allt från webben

Hur har det gått på restaurangen idag? Plocka upp mobilen och kolla försäljningen i realtid! Kanske behöver du justera menyn, lägga till en ny medarbetare i kassan? Detta fixar du lätt från mobilen, eller webbläsaren på laptopen för den delen.

Alla våra olika typer av kassor hanterar du snabbt och enkelt via backoffice, som är nåbart 24/7 via webbläsaren.

Läs mer om Web Backoffice

Vad kan jag förvänta mig? Kassasystemets funktioner

Ett komplett restaurangsystem

Vår mjukvara är framtagen för restaurangbranschen och ni finner alla förväntade funktioner så som splitta nota, bordskarta och liknande.

Support 24/7

Vi finns tillgängliga dygnet runt, året runt. Vår ambition är att tillhandahålla Sveriges bästa support.

Styr allt via Webben

All administration av systemet gör ni enkelt via webbläsaren på mobilen eller datorn.

Smarta integrationer

Koppla ihop Ancon G2 med t.ex Fortnox, Planday, Personalkollen, Quinyx, Caspeco eller HotSoft och få en fantastisk helhet.

Fria uppdateringar

Ancon G2 är en levande plattform där vi löpande släpper nya funktioner, baserat på era önskemål.

Blipp Blipp

Era gäster kan självklart blippa sina kort i kortterminalen. ApplePay och SamsungPay fungerar också utmärkt.

MultiPay

Koppla flera kortterminaler till en kassa och ta betalt av flera gäster, samtidigt. Ökad genomströmning och snabbare service.

TablePay

Plocka upp bordsnota i den mobila kortterminalen och ta betalt direkt av gästen. Kvitto skrivs ut på plats och notan stängs i kassan.

Vad passar mig? Flex eller flat?

Vad passar mig? Två olika prissättningar, samma produkt

Flex

390 kr* /mån

  • Kassadator, kvittoskrivare, kontrollbox, kassalåda
  • Vår egenutvecklade restaurangmjukvara
  • Support 24/7
  • * 0,49% omsättningsavgift
Välj FLEX

FLAT

1 290 kr /mån

  • Kassadator, kvittoskrivare, kontrollbox, kassalåda
  • Vår egenutvecklade restaurangmjukvara
  • Support 24/7
  • Fast månadsavgift
Välj FLAT