Vi behöver dig! Säljare

Stora handboken för dig som driver restaurang

Info Sell me this pen

För 18 år sedan började Ancon utveckla PC-baserade restaurangsystem. 2015 fick bolaget en ny ledning och en ny era påbörjades. Under det senaste året har Ancon utvecklat en unik tjänst/produkt som nu är redo att frälsa Sveriges alla restauranger, arenor, nattklubbar med mera.

Gedigen erfarenhet kombinerat med ungdomlig hunger har skapat vår nya plattform Ancon G2. Vi har en produkt som förändrar, förbättrar och förgyller. Nu behöver vi hjälp att nå ut till samtliga krogar i Sverige.

Vi utlovar en tillväxtresa, högt tempo och mycket frihet – samt en riklig kompensation för dig som presterar väl. Vi anställer och investerar i människor vi tror på.

Vem är du?

Du bör vara hungrig på utmaningar, totalt orädd och ha ett driv likt Zlatan inför en Champions League match. Du måste inte vara fullärd men du skall vara lyhörd och sätta kundens behov främst. Du är tävlingsinriktad men tummar inte på kvalitén i leverans till kund. Du är redo att satsa och bli en viktig spelare i vårt lag.

Vad kommer du göra?

Din främsta uppgift är att kontakta potentiella kunder och driva dialogen från första kontakt till signerat avtal. Vi har en produkt som särskiljer sig från dagens lösningar varvid situationen är mycket tacksam. Du kontaktar kunder genom telefon, e-post, besök och genom nätverkande, hitta din strategi och ös på!

När börjar du?

Så fort som möjligt, vi är redo att anställa upp flertalet säljare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ansök idag!

Skicka en ansökan till rekrytering@ancon.se – vi intervjuar och anställer kandidater löpande.